Livrare

În general, o comandă este livrată între 2-3 zile lucrătoare de la data la care este înregistrată (achitată integral sau în avans) prin intermediul site-ului nostru, în condițiile în care nu există o altă comandă în ordine. Marabelle.ro își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.

Important!

Vă rugăm să verificaţi integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiţi de la Curier, în prezenţa curierului şi cereţi întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă coletele prezintă urme de deteriorare.

Livrarea se face doar prin FanCourier: contra cost (21 lei pentru un colet de 1 Kg. cu destinatar în oraş principal). Vă rugăm să luaţi în considerare greutatea coletului, iar dacă locuiţi într-o zonă la care se aplică şi alte taxe în funcţie de kilometrii suplimentari, vă rugăm să folosiţi calculatorul pus la dispoziţie de FanCourier: CALCULATOR

Expedierea se va face în maxim 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului şi va ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare. Dacă nu primiţi coletul în următoarea zi lucrătoare de când v-am înştiinţat prin email, prin sms, sau telefonic că s-a expediat coletul, vă rugăm să contactaţi firma de curierat. (Nu suntem răspunzători de întârzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

Vă rugăm să înțelegeți că întârzieri pot apărea ca urmare a condițiilor meteorologice, disponibilitatea produsului, numărul comenzii, sau alte condiții. Vom face tot posibilul pentru a vă informa cu privire la orice întârzieri.

Nu ezitați să ne sunați dacă aveți întrebări.

0751 657 671 // 0740 77 88 25